100% magyar termék

Prémium termékeink Magyarországon készülnek a legkiválóbb bőr alapanyagok felhasználásával. Gyártó részlegünk 45 éves tapasztalattal rendelkezik a minőségi bőripari termékek gyártásában. Az iCase Leather termékek igazi mestermunkák, melyet a legnagyobb gyakorlattal rendelkező szakembereink készítik el. Ez garantálja, hogy egy kézi munkával elkészített kiváló minőségű termék szülessen.

Kézimunka a legjavából

Méltán büszkék vagyunk rá, hogy nem automatizált számítógép vezérelt gépsoron gyártjuk termékeinket, hanem a hagyományoknak megfelelő eljárással 100% kézimunkával. Termékeink előállításához a leggyakorlottabb bőripari munkatársaink nagy szakmai tapasztalatára van szükség. Ezek olyan fogások ill. trükkök amitől az iCase Leather termékei a legmagasabb minőséget képviselik. Termékeink minden esetben egy-egy kéz munkája amit kellő odafigyellésel és a szakma iránti elhivatottsággal ellenőrizve van. 

MOME integráció

Az iCase Leather kitűnő kapcsolatot ápol a MOME - Moholy Nagy Művészeti Egyetem Design Intézet tanszékével. A Design Intézet célja, hogy nyitott gondolkodású, a környezet, a társadalom és a kultúra aktuális folyamataira érzékenyen reagáló és a legmagasabb szakmai minőséget képviselő tervezőművészeket képezzen. 


Mi lehetőséget kínálunk a MOME fiatal tervezőművészeinek és szorosan együtt működünk velük, kollekcióink kialakításában. Némely termékünk egy-egy hallgató megálmodott műve, melyet 45 éves bőrmegmunkálási tapasztalattal rendelkező műhelyünkben valóra váltunk.