Viszonteladók

Hálózatunk bővítése céljából viszonteladókat keresünk Magyarország területére! Amennyiben felkeltettünk érdeklődésedet, kérjük jelentkezz az office@icaseleather.hu címen. Munkatársunk pár napon belül felveszi veled a kapcsolatot, a további együttműködés lehetőségeiért.

Ha szeretnéd közelebbről is megnézni az iCase Leather termékeket akkor könnyedén megteheted az ország több pontján is. Itt megtalálhatod azokat a boltokat, ahol beszerezheted a legújabb termékeinket. Kíváló minőségű termékeink az alábbi helyeken érhetők el.


iPhoneTok.hu

Személyesen is megtekinthetőek a termékek az alábbi címen:

iPhoneTok.hu 1117 Budapest, Bölcső utca 11.

Az iCase Leather teljes termékpalettája megtekinthető személyesen az iPhoneTok.hu budapesti átvételi pontján.Rendelés esetén 1 napos kiszállítási határidővel, gyors és segítőkész kiszolgálás.

iWant

Az iWant online áruház számítástechnikai eszközök, alkatrészek és kiegészítők értékesítésével foglalkozik. A webáruház kínálata a piaci igényeknek, trendeknek és a Breeze Kft. üzletviteli döntéseinek megfelelően folyamatosan változik. Aktuális kínálatunk megfelel a pillanatnyilag webáruházunk kínálatában szereplő, az áruházban megtalálható termékekkel. A termékek mellett megjelenő képek illusztrációként szerepelnek és eltérhetnek a valóságtól. 


Székhely: 1162 Budapest, Csömöri út 342/A
Levelezési cím: 1153 Budapest, Bocskai utca 53/B
(Személyes átvételi lehetőségre sem telephelyünkön, sem levelezési címünkön nincs mód.)

www.iwant.hu

ikiegeszitok.hu

Egy jól összeszedett, áttekinthető, letisztult online áruházzal szeretnék az iPhone-al, iPod-al, iPad-al, MAC gépekkel rendelkező lakosságot kiszolgálni. Az iKiegészítők csapata online értékesítéssel foglalkozik, ezért bemutatótermet, üzlethelyiséget nem üzemeltet! Irodájukban a termékek megtekinthetők illetve átvehetők munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között.


Címünk: 1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., A épület, 1. emelet 82-es ajtó

Ingyenes ügyfélparkoló az irodaház előtt, a sorompón kívül!

www.ikiegeszitok.hu

SzifonStore.com

SzifonStore.com szolgáltatásunkat 2010-ben indítottuk, a 2003-ban alapított informatikai tevékenységekkel foglalkozó WebVision Kft. zászlója alatt. Ahogy kezdtek Magyarországon is elterjedni az Apple termékek, úgy nőtt meg a kereslet a kiegészítők iránt is, viszont idehaza a kínálat még korlátozott volt. Egy jól összeszedett, áttekinthető, letisztult online áruházzal szeretnénk a iPhone-al, iPod-al, iPad-al, MAC gépekkel rendelkező lakosságot kiszolgálni.


Nagy örömhír volt számunkra, amikor megkaptuk a magyarországi Apple distributortól a hivatalos viszonteladói jogot a gyári Apple termékek forgalmazásához is. Termékpalettánkat próbáljuk folyamatosan bővíteni, lépést tartani a kor követelményeivel, a megjelenő újdonságokat minél előbb forgalomba hozni. Üzletpolitikánk legfontosabb részét képezi vásárlóink gördülékeny kiszolgálása.


WebVision Kft.
1161 Budapest, Gelléri Andor u. 14.
Iroda cím: 1163 Budapest, Cziráki u. 26.32. A ép., 1.em., 82.

www.szifonstore.com

NeoMobil

Webáruházunk Mobiltelefon, PDA, Navigáció és egyéb mobilkommunikációs termékek és tartozékait kínálja önöknek!

Áruházunk és tevékenységünk töretlenül fejlődik mind a választékot, mind a szolgáltatás és a termékek minőségét tekintve.

Persze ez nem jelenti azt, hogy tökéletesek vagyunk, de nap mint nap azon vagyunk, hogy egyre jobbak legyünk és jobb termékeket kedvezőbb árakon tudjunk kínálni.

Fontos elmondanunk, hogy üzlethelységet nem, csak irodát üzemeltetünk, így próbáljuk a költségeket ésszerű keretek között tartani, ami természetesen a termékek kedvező áraiban is jelentkezik.

A termékeket a webáruházban, emailben és telefonon lehet megrendelni, az átvétel kiszállítással és személyesen is lehetséges. Személyes átvételt csak előzetesen leadott megrendelés esetén tudunk biztosítani. Személyes átvétel csak előzetes egyeztetéssel lehetséges!


Cím: H-8200 Veszprém József Attila u. 40.
E-mail: seller@neomobil.hu
Információ: 06-88-325-792, 06-70-933-57-62

www.neomobil.hu

iJoe

Az iJoe.hu Apple Márkakereskedés (korábbi MacBolt.hu) bemutató terme és üzlete Budapest szívében, az V. kerület, Galamb utca 9. szám alatt található, ahol szeretettel várjuk a Mac világ iránt érdeklődő új felhasználót és korábbi kedves ügyfeleinket egyaránt. 


Budapest, V. kerület, Galamb utca 9.
Nyitva tartás: hétköznap munkanapokon 11 órától 19 óráig 
www.ijoe.hu

iSop.hu

iSop.hu Webáruház
1145 Budapest, Szugló utca 76.

Telefon:
+36-20-445-85-01

www.isop.hu